Home / / Home-Start biedt ondersteuning

Home-Start biedt ondersteuning

DALFSEN – Al 25 jaar zet Home-Start vrijwilligers in om ouders te helpen bij de opvoeding. Dit zijn geen gewone vrijwilligers, maar getrainde vrijwilligers. De begeleiding kan ingezet worden voor een aantal maanden of maximaal een jaar.

Aan de ouders wordt niets opgelegd, maar er wordt op een ontspannen manier gekeken naar waar de behoefte ligt. Neem voor meer informatie contact op met coördinator Jonne de Hoop via 06-32452313 of home-startdalfsen@stdekern.nl. Zie verder de website

Zie www.home-start.nl.

Lees ook

Vilsteren strijdend ten onder tegen kampioenskandidaat Epse

VILSTEREN– Epse was voor Vilsteren de openingsklus van het seizoen 2020-2021. De gasten deden het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.