Home / / Hermen Hogenkamp nieuwe assistent-trainer OZC

Hermen Hogenkamp nieuwe assistent-trainer OZC

OMMEN – Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Hermen Hogenkamp de nieuwe assistent-trainer van OZC. Met de toevoeging van Hogenkamp aan de staf wil OZC zowel de spelers individueel als het eerste team verder ontwikkelen. Hogenkamp, begonnen in de jeugd van OZC, speelde in zijn carrière drie jaar in het eerste van FC Zwolle (nu PEC Zwolle, red.).

Na zijn actieve spelersloopbaan bij achtereenvolgens OZC, FC Zwolle, v.v. Staphorst (hoofdklasse) en wederom OZC hing Hogenkamp vijf jaar geleden zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Zijn opgedane kennis en ervaring kan hij nu overbrengen op de eerste selectie van OZC.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.