Home / / Gymnastiek en ouderenochtenden

Gymnastiek en ouderenochtenden

OUDLEUSEN – De activiteiten van Saam Welzijn in de Wiekelaar komen langzaam weer op gang. Alle RIVM-richtlijnen worden hierbij opgevolgd en de veiligheid staat voorop.

Op dinsdagochtend 1 september start de wekelijkse gymnastiek voor 55-plussers onder leiding van Ina Linthorst. De gymnastiek vangt aan om 9.00 uur en duurt tot 10.00 uur. De Ouderenochtenden die op de woensdag in de even weken plaatsvinden, starten weer op woensdag 2 september. Bij aanvang van het seizoen wordt uit voorzorg gestart met een koffie-/thee-ontmoeting tussen 10.00 en 11.00 uur.

Na een aantal weken hoopt Saam Welzijn deze ochtenden weer te kunnen vullen met spelletjes en activiteiten om het vervolgens weer af te sluiten met het nuttigen van een gezamenlijke warme maaltijd. Neem voor meer informatie contact op met mevr. Bouwer, tel. 0529-471728 of met mevr. Diepman tel. 0529-430244.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.