Home / / Glenn Schuurman bezoekt Bovelander (dag)kamp op MHC

Glenn Schuurman bezoekt Bovelander (dag)kamp op MHC

OMMEN – Op 10 augustus start het Bovenlander (dag)kamp op MHC Ommen. Uiteraard wordt er veel hockey gespeeld maar het belangrijkste is het hebben van plezier. De organisatie is achter de schermen druk bezig om het kamp tot een groot succes te maken.

Een van de hoogtepunten van het kamp is zoals ieder jaar, het bezoek van een international. Dit jaar is dit niemand minder dan Glenn Schuurman, aanvoerder bij Bloemendaal Heren 1. Hij heeft bijna 150 interlands gespeeld en is een steady alleskunner. Hij leert de jongeren de beste goals te maken en te dribbelen als een ster. Aanmelden voor het Bovelander hockeykamp kan via de website.

Zie www.bovelander.nl/locaties/mhc-ommen/

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.