Home / / Duckrace Junior Kamer Vechtdal een doorslaand succes

Duckrace Junior Kamer Vechtdal een doorslaand succes

OMMEN – De door de JCI Vechtdal gehouden Duckrace in de Ommense Vecht was zaterdagmiddag een groot succes. Om precies 12.00 uur werden de eendjes te water gelaten in een race om de eerste plaats.

Foto: Bovenop dit bedrag komt nog eens 400 euro van winnaar Gerrit-Jan Hagedoorn

Onder toeziend oog van het verzamelde publiek werden de acht beschikbaar gestelde prijzen, binnen een half uur verdeeld. In totaal is er een bedrag van 5276,16 euro opgehaald voor het gekozen goede doel: de Wensstichting Vechtdal, een stichting die lokale en maatschappelijke initiatieven in het Vechtdal ondersteunt.

Voorzitter Jelmer van Nijen spreekt dan ook van een succesvol evenement: “Wij zijn ontzettend blij dat we dit mooie bedrag hebben kunnen ophalen voor de Wensstichting en we bedanken nogmaals iedereen die een eendje heeft gekocht!” De eerste drie prijzen bestonden uit een geldbedrag van respectievelijk 400, 150 en 50 euro. Voor de winnaars van de vierde tot en met de achtste prijs heeft Hotel Mooirivier tegoedbonnen voor een kop koffie met gebak beschikbaar gesteld.

De Junior Kamer Vechtdal kijkt al met al terug op een geslaagde Duckrace. “Bovendien verraste de winnaar, Gerrit-Jan Hagedoorn van Vakantiepark Beerze Bulten ons nog met een buitengewoon sportief gebaar, hij wilde het door hem gewonnen bedrag namelijk schenken aan de Wensstichting”, aldus Van Nijen.

 

Lees ook

Klimaatverandering vraagt grote aanpassingen

REGIO – Op 20 april gaf het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.