Home / / Doe mee aan de expositie tijdens de Week van de Amateurkunst

Doe mee aan de expositie tijdens de Week van de Amateurkunst

DALFSEN – Van zaterdag 12 tot en met zaterdag 19 september presenteert de gemeente Dalfsen de WAK-week, met tal van leuke activiteiten. Onderdeel van deze week is een expositie met werken van lokale (amateur)kunstenaars, die de gelegenheid krijgen eigen werk tentoon te stellen.

Het thema is ‘Het land van Dalfsen’. Wat dit inhoudelijk betekent is te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl. Belangstellenden kunnen hun werk tot 11 september 12.00 uur inleveren bij Kulturhus de Spil, of bij Kulturhus de Mozaïek. Degene die het meest aansprekende kunstwerk maakt binnen het thema ‘Het land van Dalfsen’ wordt op 16 september door de jury – bestaande uit wethouder Jan Uitslag, kunstenaar Max Timmerman en Anke Bruggeman (directeur bibliotheek) – tot winnaar uitgeroepen.

Vanaf 14 september zullen de ingebrachte kunstwerken te zien zijn in de bibliotheek (de Ronding) in Kulturhus de Spil. Afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de inzendingen, is hier een deel of het totaal van de kunstwerken te bekijken. Wellicht wordt de tentoonstelling ook vertoond in Dalfsen en Lemelerveld, echter dit is in verband met het coronavirus nog niet geheel zeker. Meer informatie hierover is te zijner tijd te vinden op de website van de bibliotheek.

De WAK in Dalfsen

Ieder jaar presenteert de gemeente Dalfsen de Week van de Amateurkunst. In deze week tonen amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. Bij de deelname aan de expositie is inschrijven niet per se noodzakelijk.

Zie ook www.wakdalfsen.nl

Lees ook

S.V. Nieuwleusen genomineerd voor club van het jaar

NIEUWLEUSEN – Sportvereniging Nieuwleusen is genomineerd voor club van het jaar. Deze verkiezing is onderdeel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.