Home / / Derde kleedjesmarkt in Dalfsen met een tropenrooster

Derde kleedjesmarkt in Dalfsen met een tropenrooster

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd er voor de derde kleedjesmarkt in Dalfsen een tropenrooster ingevoerd. Dit betekende vroeg beginnen en op tijd weer stoppen. Er kon om 9.00 uur gestart worden en om 14.00 uur weer worden opgebroken. De organisatie vroeg de deelnemers de kleedjes meer te spreiden in de Prinsenstraat en op het Kerkplein. “Op die manier kunnen we iedereen iets meer comfort bieden”, aldus Ondernemend Dalfsen. Daarnaast was het advies: “Zorg voor voldoende bescherming tegen de zon (parasol), smeer regelmatig zonnebrandcrème en drink voldoende water.”

Ondanks de tropische temperaturen was er veel belangstelling en werden er goede ‘zaken’ gedaan. Een aantal plaatselijke artiesten in spe zorgden voor de muzikale omlijsting. Het thema van de derde editie van de kleedjesmarkt was Italië. In de straten paradeerde deze keer niet de Franse gendarmerie of de Duitse Polizei maar een ‘vloeiend’ Italiaanssprekende carabinieri.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.