Home / / Den Alerdinck Zomerfair gaat dit jaar online

Den Alerdinck Zomerfair gaat dit jaar online

OMMEN – In verband met het coronavirus kan de Den Alerdinck Zomerfair van 14 tot en met 16 augustus niet doorgaan. De organisatie heeft besloten om het over een andere boeg te gooien en de fair online aan te bieden.

“Ontzettend jammer dat we geen live fair kunnen organiseren dit jaar. Het is een evenement waar we als organisatiebureau jaarlijks naar uit kijken”, vertelt Jelmer van Nijen namens Organisatiebureau Plan Effect. “Niet alleen wij, maar ook de standhouders en de vrijwilligers vinden het jammer dat er dit jaar geen fair plaatsvindt op de havezate in Laag Zuthem. Het is toch een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Maar we hebben niet stil gezeten want na het succes van de Pinksterfair Online hebben we besloten om de Den Alerdinck Zomerfair ook als online event te aan te bieden.”

Normaal gesproken staan er meer dan 75 standhouders op het landgoed in Laag Zuthem, zijn er allerlei activiteiten en demonstraties voor bezoekers en kan het koningshuis worden bezocht. Hoe wordt dit gerealiseerd op een online fair? “We hebben geprobeerd om de elementen van de zomerfair zoveel mogelijk door te vertalen naar een online omgeving”, vertelt Jelmer. Zo kun je online workshops volgen, zijn er optredens van artiesten, die al bekend zijn van de zomerfair en is het mogelijk om leuke producten te shoppen. Alle standhouders hebben speciaal voor de online fair een actie bedacht die alleen geldig is in het fairweekend van 14 t/m 16 augustus. Ook is er een leuke winactie waarmee kans gemaakt wordt op een mooi prijzenpakket, samengesteld door de deelnemende bedrijven.

Den Alerdinck Zomerfair online is te bezoeken op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus via www.denalerdinckzomerfair.nl. De fair is ook op Facebook te volgen.

Lees ook

Kranslegging tijdens dodenherdenking gemeente Dalfsen

DALFSEN – Dit jaar vond er in de gemeente Dalfsen wederom geen officiële dodenherdenking met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.