Home / / Concert Muzikale Toppers in de W.H. Zwart Hal

Concert Muzikale Toppers in de W.H. Zwart Hal

LEMELERVELD – Voor het eerst sinds een half jaar gaan de concertdeuren in de Willem Hendrik Zwart Hal weer open. Op zaterdag 8 augustus geeft organist Gert van Hoef een concert.

Gert rondde zijn conservatoriumstudie in 2018 af. Hij studeerde vanaf september 2013 bij Jos van der Kooij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gert is de vaste organist van de Emined orgeltoonzaal in De Punt in Voorthuizen en van de kerk van de Hervormde gemeente te Voorthuizen. Van zijn hand zijn enkele cd’s en dvd’s verschenen. Het aantal bezoekers dat voor Gert van Hoef komt neemt elk jaar toe, belangstellenden komen uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland om van zijn orgelspel te genieten. Ook is hij bekend van de vele YouTube video’s met meer dan 53.000 abonnees. Op het programma staat onder andere: Valste Triste – opus 44 (J. Sibelius), Fantasie in Es majeur (C. Siant-Saëns), Allegretto uit Sonate 4 (F. Mendelsohn) en Allegro con fuoco uit Symfonie 9 (A. Dvořák).

Reserveren is verplicht en kan door te bellen of door te e-mailen naar: 06-3060 4856/ adhuetinks@gmail.com. In verband met de RIVM richtlijnen is er per concert plaats voor 40 bezoekers. Betaling kan vooraf via overschrijving op bankrek.nr. NL 42 RABO 0127 89 72 9 t.n.v. Royal Music All In. De entreeprijs is 13 euro en aanvang is om 20.00 uur. Kijk voor het volledige programma op

www.huetink-royalmusic.nl

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.