Home / / Bouwtektuur verlengt contract en sponsort Hoonhorst 2

Bouwtektuur verlengt contract en sponsort Hoonhorst 2

HOONHORST – Bouwtektuur uit Dalfsen wordt de nieuwe tassensponsor voor het voetbalelftal Hoonhorst 2. Vorige week maandag tekenden de uitbaters Bas Rienties en zijn compagnon Johnny Boxebeld een nieuw contract voor vier jaar.

Bouwtektuur verzorgt complete projecten, van de allereerste schets tot en met de bouwbegeleiding. Ook richten zij zich naast woningbouw en utiliteitsbouw op de agrarische sector. Bouwtektuur was afgelopen jaren al tassensponsor van het eerste elftal en heeft dit verlengd met vier jaar. Omdat er veel raakvlakken zijn met het tweede elftal, hebben ze besloten om ook dit team van tassen te voorzien.

 

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.