Auto met acht inzittenden slaat over de kop op N48 bij Balkbrug

BALKBRUG – Een auto met acht inzittenden is maandagavond van de weg geraakt op de de N48 bij Balkbrug en daarbij meerdere malen over de kop geslagen. De inzittenden, een man en een vrouw en zes kinderen, liepen verwondingen op. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Dat meldt RTV Oost.

De toedracht van het eenzijdige ongeval is onbekend. Nadat de wagen die in de richting van Hoogeveen reed van de weg schoot, kwam hij in botsing met een verkeersbord, waarna de auto over de kop sloeg.

De N48 werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.