Home / / Nieuwe vestiging van Kamst Mode in Dalfsen: ‘We hebben ons hart in deze winkel gelegd’

Nieuwe vestiging van Kamst Mode in Dalfsen: ‘We hebben ons hart in deze winkel gelegd’

(Advertorial)

‘Gezelligheid, service en een huiselijke sfeer.’ Met die woorden omschrijft Bas Kamst de nieuwe vestiging van Kamst Mode in Dalfsen. Onlangs namen Bas en Vanessa Kamst ‘She Fashion’ over van Miranda Brandsema, die na tien jaar de zaak van de hand deed. “Miranda kent mijn vrouw van vroeger en bleef altijd onze winkel volgen. Op een gegeven moment zei ze: ‘Als iemand mijn zaak over kan nemen, zijn jullie het wel. Vanuit daar is het balletje gaan rollen.”

De vestiging in Dalfsen is het vijfde filiaal van Kamst Mode. “We hebben de winkel in Dalfsen echt helemaal omgetoverd tot een echte Kamst-winkel. Na de overname op 1 augustus zijn we gelijk aan de slag gegaan. Elke dag ben ik bezig geweest met de verbouwing”, zegt Bas. “Dat heb ik grotendeels zelf gedaan, met een aantal bouwbedrijven die me hebben geholpen. Ik doe het met name zelf, omdat je daarmee je hart in die winkel kan leggen. Het voelt daarom ook écht als onze winkel.”

Assortiment

Voor de vaste bezoeker van She Fashion zal Kamst Mode niet als vreemde omgeving aanvoelen. “We borduren verder op She Fashion, maar we hebben wel een groter merkenpakket. Zowel moeder als dochter zal zich hier thuis voelen.”

Online

Waar Kamst Mode ook in opvalt, is de ontwikkeling op internet. Op Facebook heeft de kledingwinkel ruim zesduizend volgers en wordt er iedere week een online modeshow gegeven. “Bij die livestream zijn onze eigen medewerkers de mannequins en geven ze inzicht in de collectie. We bereiken met zulke video’s soms wel twintigduizend mensen!”

Ook is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een webshop. De eerste versie werd binnen een week uit de grond gestampt, maar wordt de komende tijd flink geüpdatet. “De webshop zal echt het verlengstuk worden van onze fysieke winkels. Niet alleen op het gebied van het assortiment, maar ook zeker op het gebied van service. We weten inmiddels hoe het er precies uit moet komen te zien. De verwachting is dat de nieuwe webshop begin 2021 gelanceerd wordt.”

Opening

Afgelopen vrijdag werd de opening verricht van het nieuwe filiaal in Dalfsen. Door de welbekende coronamaatregelen zag deze er net iets anders uit dan anders. “We wilden de officiële opening eerst door mijn oma laten doen. Ze is 94 jaar en is medeoprichtster van ons bedrijf. De afgelopen zeven jaar hebben we vijf vestigingen verbouwd en bij iedere opening knipte zij het lintje door. Die traditie wilden we uiteraard weer voortzetten, maar dat leek ons nu niet verstandig.”

Kamst Mode is gevestigd aan de Wilhelminastraat 14 in Dalfsen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwe winkel kan iedere dag van de week terecht. Bekijk de openingstijden op www.kamstmode.nl.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

One comment

  1. Gelieve ons adres te wijzigen van Laan van Borgele, Deventer naar Havezatelaan 2 F5, 7414 GM Deventer; onze voorkeur gaat evenwel uit naar het stoppen met toezenden van uw overigens fraaie blad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.