Home / / Zwolse stappers met een groot hart voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Zwolse stappers met een groot hart voor Ronald McDonald Huis Zwolle

REGIO – Veel goede doelen events zijn de afgelopen periode geannuleerd door corona. Zo ook het jaarlijkse Homerun, Homeride en Homewalk evenement voor de Ronald McDonald Huizen in Nederland. Hierdoor liepen de huizen veel sponsorgelden mis. Deze gelden zijn hard nodig om de logeerhuizen te kunnen laten draaien.

Toch is er ook een positieve zijde aan het verhaal. Door het verschuiven van het evenement naar volgend jaar kwam er ruimte voor een HomeWebinar met niemand minder dan Yvon Jaspers en Peter Heerschop. Ook vertelde bergbeklimmer Wilco van Rooijen een mooi verhaal aan alle deelnemers. De strekking van deze webinar was informatief maar ging ook over motivatie en over het doorzetten als het moeilijk wordt.

Aansluitend werd opgeroepen mee te doen met hartjessporten. Individueel of in teamverband kon er een eigen route afgelegd worden in de vorm van een hart. Hier deed ook Team de Zwolse Stappers aan mee, een wandelgezelschap bestaande uit tien vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Het enthousiaste clubje maakte een mooie route door een deel van de stad, Berkum en de Veldhoek en er was een korte pitstop bij het Huis.

www.homewalk.nl

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.