Home / / Zomerexpositie in voormalige Synagoge Dalfsen

Zomerexpositie in voormalige Synagoge Dalfsen

DALFSEN – Van donderdag 23 juli tot en met zaterdag 15 augustus is er een zomerexpositie te zien in de voormalige synagoge aan de Julianastraat 18 in Dalfsen. Het thema van de expositie is ‘Landschap in Beeld’. Er is werk van Henny Wesselink en Bert-René Brinkman te zien. Bert-René Brinkman is een landschapsfotograaf. Hij maakt beelden van herkenbare, zelfs Hollandse landschappen. Vooral in gebieden waar veel ruimte is, met een duidelijke horizon en met diepte. Door het panoramische perspectief kijkt hij toch anders tegen de ruimte aan, het wringt een beetje. Daardoor krijgen de concrete landschapsfoto’s iets abstracts. Henny Wesselink is een schilder, maar geen landschapschilder. Haar werken zijn abstract, maar geven wel een beeld van ruimte. Zij schildert vormen in een relatie tot elkaar en de ruimtes daartussen. De expositie is op donderdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken van 13.30 tot 17.00 uur.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.