Home / / Weer werkplekken in de bieb Ommen

Weer werkplekken in de bieb Ommen

OMMEN – Vanaf maandag 6 juli zijn er weer werkplekken beschikbaar in de bibliotheek in Raalte, Ommen, Olst en Heino.

Wie zoekt naar concentratie, toegang tot alle mogelijke kennis en een goedwerkende pc met internet, vindt dat in de bibliotheek. Om te studeren, online te oefenen of in alle rust een project uit te werken is de bieb voor veel mensen een fijne plek. Ook het lenen en terugbrengen van boeken is weer mogelijk.

Wie in de bibliotheek aan het werk wil, kan bij een medewerker een toegangsstrookje krijgen. Er zijn minder plaatsen beschikbaar dan voorheen, dus de plekken worden uitgegeven aan de eerste die zich meldt. De werkduur is in principe twee uur. De bibliotheek vraagt bezoekers om de werkplekken na afloop te desinfecteren met de schoonmaakmiddelen die daarvoor klaarstaan.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.