Home / / Wandeling Greenshoes

Wandeling Greenshoes

DALFSEN – Wandelvereniging Greenshoes Dalfsen gaat vrijdag 24 juli op pad voor een korte wandeling. Onderweg is er veel aandacht voor alles wat groeit en bloeit en de insecten die daarop afkomen. De route start bij Het Oude Station in Dalfsen en voert via Landgoed den Berg naar Landgoed den Aalshorst. Hier wordt onder leiding van een gids een bezoek aan de tuinen gebracht. Hierna gaat de tocht verder over het Jaagpad naar Kappers in Hoonhorst, waar wordt gepauzeerd. Vervolgens loopt de groep via de gebaande paden terug naar Dalfsen. De wandeling start om 13.00 uur. Deelname kost 5 euro voor niet-leden en is mogelijk na opgave via tel. 06-22059443 of harmjanbredewold@gmail.com.

www.greenshoes.nl

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.