Home / / Verkoop aan huis voor het goede doel

Verkoop aan huis voor het goede doel

OMMEN – Dina Poortier houdt zaterdag 1 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur een verkoopdag aan huis voor het goede doel. Ze is altijd bezig met naaldwerk, maar omdat er dit jaar nauwelijks markten of braderieën worden gehouden is er nu deze grote verkoop ‘met hoge korting’ aan de Hardenbergerweg 71 in Ommen. Het gaat om quiltartikelen, wandkleden, spreien, tassen, kussens, schorten, klederdrachtmutsen, geborduurde kaarten, etc. Een deel van de verkoopopbrengst is voor de stichting ‘Good Hope’, een organisatie die een medische post in zuidwest Oeganda ondersteunt.

Dina Poortier druk in de weer voor het goede doel

Lees ook

Boek van de Week: ‘Kom, Atir kom: de legendarische voetreis met een giraffe van Marseille naar Parijs in 1827’

Etienne Geoffroy Saint-Hilaire, directeur van de dierentuin in Parijs en ook nog in het bezit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.