Home / / USV blijft in Noord

USV blijft in Noord

NIEUWLEUSEN – USV speelt evenals het afgelopen seizoen ook het seizoen 2020/2021 in de 3e klasse D Noord. Vergeleken met vorig seizoen treft USV een drietal andere tegenstanders: Sweel en Steenwijkerwold zijn gepromoveerd terwijl HODO is overgeplaatst vanuit een andere 3e klasse.

Foto: USV

De nieuwkomers nemen de plaats in van Pesse (promotie naar de 2e klasse) FC Assen (overgestapt naar zaterdag) en DIO Oosterwolde (opgegaan in fusie). De nieuwe indeling voor USV is als volgt: Asser Boys, Dwingeloo, HODO (Hollandscheveld), LEO (Loon), Oldeholtpade, Oldemarkt, Olyphia (Noordwolde), Oranje Zwart (Wanneperveen), Ruinen, Steenwijk, Steenwijkerwold, Sweel (Zweeloo), Trinitas (Boijl) en USV. De competitie start op zondag 20 september.

 

 

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.