Home / / Talentenbrigade komt met Tikkie Takkie voetbal

Talentenbrigade komt met Tikkie Takkie voetbal

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – In de eerste twee weken van augustus komt de Talentenbrigade van het Agnieten College Nieuwleusen met Tikkie Takkie voetbal. Ze doet dat voor het eerst in samenwerking met de Spil en Saam Welzijn. Op 3 augustus en op 10 augustus kunnen kinderen en tieners zich om 14.00 uur melden bij de ingang van de Spil.

Tikkie Takkie voetbal wordt gezien als een Nederlandse uitvinding, waar Johan Gruyff mee begonnen is. De laatste jaren zien we Tikkie Takkie voetbal vooral bij Barcelona. Het voetbal wordt afgesloten om 16.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in leeftijdsgroepen gevoetbald. Naast het Tikkie Takkie voetbal en sport en spel is het deze weken ook mogelijk om te knutselen en te lasergamen. Zie voor data en tijden de agenda van de Spil. Opgave is niet nodig.

www.despilnieuwleusen.nl

Lees ook

Boek van de Week: ‘Kom, Atir kom: de legendarische voetreis met een giraffe van Marseille naar Parijs in 1827’

Etienne Geoffroy Saint-Hilaire, directeur van de dierentuin in Parijs en ook nog in het bezit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.