Home / / Springselectie Energy Ommen oefent in de tuin

Springselectie Energy Ommen oefent in de tuin

OMMEN – De springselectie van Energy Ommen kon een tijdlang niet gezamenlijk oefenen vanwege de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande beperkingen. Maar deze week lukte het wel. De ruime tuin van Ilonka en Bert Mulder bracht uitkomst.

Tekst/Foto: Willem Lampe

Op het gras verscheen een airtrack en na een kleine drie maand pauze kon eindelijk weer naar hartenlust worden geduikeld, gesprongen en gewerkt aan zaken als kracht, souplesse en conditie. Verenigingsman Henk Kampman laat weten zeer verheugd te zijn dat leden, zowel jong als oud elkaar weer spreken en met elkaar kunnen oefenen.

Zie: www.energy-ommen.nl.

 

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.