Home / / Scootmobieltocht in Dalfsen

Scootmobieltocht in Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 15 juli houdt Saam Welzijn weer voor het eerst een scootmobieltocht. Gecertificeerde vrijwillige verkeersregelaars hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km, met halverwege een koffie/thee-stop.

De start is om 13.30 bij de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Gedurende de hele tocht wordt de 1,5 meter afstand bewaakt. De eigen bijdrage voor koffie en organisatie is 5 euro per persoon. Opgeven (noodzakelijk) kan tot maandag 13 juli bij Saam welzijn Dalfsen, tel.: 0529-793012 of via email: j.geerts@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.