Home / tweetpost / Schuifwand bij OVC ’21 verfraaid

Schuifwand bij OVC ’21 verfraaid

OMMEN – De witte schuifwand in het clubhuis van OVC ’21 is niet meer. Dat wil zeggen de wand is niet verdwenen, maar het steriele, ietwat saaie wit is verdwenen. De panelen zijn voorzien van fraaie actiefoto’s vanuit het verleden en uit een recentere periode. Een initiatief van de historische commissie van de voetbalclub.

Naast dribbelkoning Damon Nouri en de strateeg Hans Bakker is paneel drie er eentje uit de oude doos. Jos Kampman en Han van de Akker in felle strijd om de bal. Op het laatste paneel lacht Julia Hogeman de kijker toe. De panelen zijn mede mogelijk gemaakt dankzij Tegelhuys Ommen.

Zie www.ovc21.nl.

Lees ook

Geen geld naar Overijsselse theatergroepen: “Onbegrijpelijk, onaanvaardbaar en volkomen krom!”

REGIO – “Onbegrijpelijk, onaanvaardbaar en volkomen krom”. Zo bestempelen SP, PvdA en CDA het voornemen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.