Home / / ‘Schrijf een gedicht, lied of rap van twintig seconden’

‘Schrijf een gedicht, lied of rap van twintig seconden’

OMMEN – In Zwolle is het een groot succes. De twintigseconden teksten die in verschillende toiletten van horecagelegenheden op spiegels geplakt zijn. Het lezen van deze teksten duurt twintig seconden en dat is precies de tijd die nodig is om de handen goed te wassen tegen het coronavirus.

Dit project, een initiatief van Arnold Fransen en Ivar van Veen komt nu ook naar Ommen. Met behulp van stadsdichter Viviane Rose en de gemeente Ommen wordt dit binnenkort in verschillende horecagelegenheden geïntroduceerd. Musici, dichters, schrijvers, theatergezelschappen, rappers en kunstenaars worden opgeroepen om mee te doen: Schrijf een korte eigen tekst die in twintig seconden te lezen is.

Ga naar www.weerspiegelen.nl, lees er meer over, kies ‘Doe mee’ en vink de stad Ommen aan. Deadline voor het inzenden van een korte tekst is uiterlijk dinsdag 21 juli 2020.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.