Home / / Racewedstrijd op Tolhuisweg in Dalfsen

Racewedstrijd op Tolhuisweg in Dalfsen

DALFSEN – Twee snelheidsduivels gingen zondagavond 19 juli de strijd met elkaar aan in Dalfsen. Daarbij hadden de bestuurders een belangrijk aspect over het hoofd gezien: een snelheidscontrole van de politie.
Twee 19-jarige bestuurders gebruikten de Tolhuisweg bij Dalfsen voor een racewedstrijd. Op de weg is maximaal 60 kilometer per uur toegestaan, maar die snelheid werd ruim overschreden. Een snelheidscontrole met een lasergun gaf 190 kilometer per uur aan. Beide bestuurders werden vervolgens langs de kant van de weg gezet. Ze moesten allebei het rijbewijs inleveren en ook beide auto’s zijn in beslag genomen. Justitie beslist over de hoogte van de straf en de teruggave van de auto’s.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.