Home / / Project ‘Ik en mijn droom’ komt naar de Dante

Project ‘Ik en mijn droom’ komt naar de Dante

OMMEN – In samenwerking met de gemeente Ommen, Vechtdal Wonen en WIJZ Welzijn voert groepsaccommodatie de Wolfskuil ook deze zomervakantie het project ‘Ik en mijn droom’ uit. Waar er vorig jaar is ingezet op de wijk Strangen, komen ze dit jaar naar de Dante.

‘Ik en mijn droom’ is een project voor jongeren tussen de 10 en de 15 jaar. De jongeren die zich aanmelden gaan een uitdagende samenwerking aan, waarbij ze van alles leren en hulp krijgen van een coach bij het laten uitkomen van hun droom. Dit gebeurt met leuke en leerzame activiteiten en vooral met veel gezelligheid. Het geheel wordt afgesloten met een wijkfeestje waarbij door middel van een expositie getoond wordt hoe de jongeren hun droom hebben laten uitkomen.

Geïnteresseerde jongeren met een droom kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar Jolien: ikenmijndroom@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd en de droom. Bellen kan ook: 06-44501326. Deelname is kosteloos dankzij bijdragen van de gemeente Ommen en Vechtdal Wonen. Meer weten en/of alvast aanmelden? Ga naar www.wolfskuil.nl/ik-en-mijn-droom-ommen

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.