Home / / Positieve gevoelens bij organisatie Vechtdal Rally

Positieve gevoelens bij organisatie Vechtdal Rally

REGIO – De organisatie van de Vechtdal Rally is gezien de huidige Covid-19 ontwikkelingen hoopvol gestemd dat de rally op 19 september kan plaatsvinden. De rally is op meerdere punten aangepast zodat het voldoet aan de gestelde eisen.

Zo worden er publiekspunten ingericht, waar de onderlinge afstand bewaakt kan worden. Dit geldt overigens ook voor de aantallen mensen. Daarnaast komt de KNAF met een protocol voor onder andere het serviceterrein, dat geheel afgesloten wordt voor het publiek en worden er regels opgesteld die voldoen aan de 1,5 meter afstand voor de teamleden.

De bedoeling is dat er dit jaar drie klassementsproeven worden gereden. Deze proeven worden twee maal verreden, waarmee de totale afstand in de rally rond de 90 kilometer zal zijn. Net als voorgaande jaren is het een zeer compacte rally waar alles op één dag gebeurt. Dit jaar is er geen aparte shortrally, maar gezien de te rijden kilometers, is het voor de shortrijders ook zeer de moeite waard om zich in te schrijven.

Des keizers baard

Aangezien er geen kampioenschap is dit jaar gaat de rally feitelijk om ‘des keizers baard’. Er zijn dit jaar leuke alternatieve prijzen te winnen, waaronder toegang tot de VIP-lounge in 2021 met het gehele team. De officials worden dit jaar ook weer in het zonnetje gezet. Voor hen zijn er eveneens leuke prijzen te verdienen voor de 2021-editie, waaronder een ritje in de X -auto. Kortom, er is genoeg om naar uit te zien.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.