Home / / Pop-up restaurant van Smink Culinair

Pop-up restaurant van Smink Culinair

NIEUWLEUSEN – Smink Culinair opent een pop-up restaurant aan de Zandspeur 9 in Nieuwleusen. Het tijdelijke restaurant is elke vrijdag, zaterdag en zondag tot oktober geopend vanaf 17.00 uur (alleen op reservering).

Smink Culinair is een kookschool waar bezoekers zelf hun menu kunnen koken en een opleidingsinstituut waar deelnemers een erkend koksdiploma kunnen halen. “Het koken blijft echter kriebelen”, vertelt Robert Smink. Hij gaat nu onder de naam ‘Eten bij de Meester’ weer als kok aan de slag in zijn eigen keuken. Zijn gasten krijgen niet alleen een drie- of vijfgangendiner aangeboden, maar leren ondertussen ook nog het een en ander over koken en wijn-spijs combinaties. “Tot oktober kook ik zelf voor gasten daarna doen de deelnemers van de opleiding het weer. Met de naam maken we een knipoog naar onze kookschool waarbij ik de docent ben. We hebben een kleine Franse menukaart. We bereiden alles aan de hand van wat de markt biedt. Van het brood tot het dessert, alles maken we zelf. We werken zoveel mogelijk met regionale producten van topkwaliteit. Ons motto is: genieten van klassieke gerechten met mooie wijnen.”
Het restaurant is voorzien van tweepersoons tafeltjes in een coronaproof opstelling. Anita Smink, Robs partner, fungeert als gastvrouw. Voor nadere informatie en reserveringen zie www.sminkculinair.nl.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.