Home / / Oudhollandse marktpuzzels

Oudhollandse marktpuzzels

LEMELE – Voor het eerst in 51 aaneengesloten jaren gaan de Oudhollandse markten in Lemele niet door.

Als alternatief publiceert de organisatie op de woensdagen waarop de markt gepland stond: op 22 en 29 juli en op 5 en 12 augustus een puzzel op haar Facebookpagina. Deze puzzels zijn gelieerd aan de Oudhollandse markten. “Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om de gezellige sfeer te creëren die zo kenmerkend is voor de Oudhollandse markten”, zegt de organisatie. “Maar we hopen dat de opgaven in ieder geval wat mooie herinneringen oproepen bij de puzzelaars. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen.” Door het liken of volgen van oudhollandsemarktlemele op Facebook verschijnen de opgaven automatisch in de tijdlijn.

Lees ook

DORCAS kledinginzameling

OMMEN – Op dinsdagmiddag 22 september en woensdagmiddag 23 september is er weer gelegenheid om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.