Home / / Oud papier Ommen

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo komen op zaterdag 25 juli weer het oud papier ophalen. Zij doen dit in de wijken Alteveer, De Dante, het Centrum, Laarakkers, Vlierlanden, Zeeheldenbuurt, tot aan het spoor en tot aan de rotonde De Brink. Het oud papier dient om 8.30 uur aan de weg te staan. Ook de rest van het jaar halen de verenigingen het oud papier in Ommen op. Normaliter is dit op de laatste zaterdag van de maand. In verband met de feestdagen wordt het oud papier in de maand december eerder opgehaald, namelijk op woensdag 23 december.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.