Home / / Oproep van muziekvereniging Polyhymnia

Oproep van muziekvereniging Polyhymnia

LEMELERVELD – Onlangs vroeg Muziekvereniging Polyhymnia door middel van een flyer in de brievenbus, aandacht voor haar jaarlijkse donateursactie. Omdat de flyer misschien bij het oud papier is beland, doet de vereniging wederom een oproep om haar te steunen. De vereniging geeft aan dat ze momenteel de financiële eindjes aan elkaar moet knopen en dat iedere bijdrage (hoe klein ook) helpt.

Doneren kan als volgt

Ga naar de website www.muziekverenigingpolyhymnia.nl en klik op de link om een bijdrage over te maken. Of boek de bijdrage handmatig over naar rekeningnummer: NL49RABO0127810447 t.n.v. Muziekvereniging Polyhymnia, met als omschrijving: donateursactie 2020. Het ligt in de planning van de vereniging om in september een muzikale opluistering te verzorgen in Lemelerveld. Het jubileumjaar is inmiddels verplaatst naar 2021.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.