Home / / Openluchtsamenkomst op evenementeterrein Dalfsen

Openluchtsamenkomst op evenementeterrein Dalfsen

DALFSEN – Zondag 12 juli werd er openluchtsamenkomst gehouden van de Vechtstroomgemeente in Dalfsen. Normaal gesproken komt de gemeenschap samen in CBS de Spiegel, maar omdat die ruimte door de coronamaatregelen nu niet geschikt is, werd er een alternatief gezocht.

Het evenemententerrein naast het gemeentehuis in Dalfsen bleek de ideale plek om toch samen te komen. Jong en oud kwamen met een stoel of kleedje onder de arm naar het terrein om daar, op 1,5 meter afstand van elkaar, de dienst bij te wonen.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.