Home / / Open ateliers in Ommen

Open ateliers in Ommen

OMMEN – In het weekend van 25 en 26 juli is er een kleine atelierroute te bezoeken in Ommen. Een groepje kunstenaars wil ondanks de coronacrisis toch graag de deuren openen voor het publiek. De ateliers zijn op beide dagen van 11.00 tot 17.00 te bezoeken. Elke kunstenaar exposeert in ieder geval zijn eigen werk. Sommigen laten ook werk van anderen zien en hebben er een mooie expositieruimte bij. Bezoekers wordt gevraagd om rekening te houden met de 1,5 meter afstand en bij griepverschijnselen thuis te blijven. Er zijn een vijftal ateliers te bezoeken. Danielle Tesselaar, 3e Schansweg 17 in Vinkenbuurt; Jeroen Bijl, Doevelsteeg 2, Arriën; Azat Malikov, Burggraven 1, Ommen; Claire Poutsma, Wolfskuil 16 in Ommen en het atelier van Thomas Lucassen, Prinses Julianastraat 10 in Ommen.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.