Home / / Ondernemend Dalfsen haalt het buitenland naar Dalfsen

Ondernemend Dalfsen haalt het buitenland naar Dalfsen

DALFSEN – Ondernemend Dalfsen viert op drie zaterdagen vakantie in het centrum van Dalfsen. Elke dag heeft een eigen landenthema. Op zaterdag 25 juli is dit Frankrijk, Op 1 augustus Duitsland en op 8 augustus Italië. “We vieren thuis vakantie en halen het buitenland naar Dalfsen. Want Covid-19 heeft dan wel de Blauwe Bogen Dagen in de wielen gereden, maar we hebben iets leuks bedacht dat volgens de richtlijnen haalbaar is”, aldus Ondernemend Dalfsen. Voor de kinderen wordt een kleedjesmarkt georganiseerd. Deze kleedjesmarkt start om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Het is de bedoeling dat de kleedjes vijf meter uit elkaar komen te liggen en dat er tussen de kleedjes door enkele auto’s geplaatst worden die passen in het landenthema. “Wil je spulletjes verkopen en deelnemen aan deze kleedjesmarkt, dan moet je je opgeven bij Primera Jansen, Prinsenstraat 5c. Want door corona zijn er wat spelregels. Bij aanmelding krijg je een nummer en vaste plaats toegewezen”, laat de organisatie weten. Verder hopen de ondernemers in het dorp de straat te versieren en zullen er enkele straatartiesten rondlopen. Ook blijven de winkels die zaterdagen open tot 18.00 uur. Tijdens het evenement is EHBO Dalfsen-Hoonhorst aanwezig en is de organisatie te herkennen aan de hesjes. Ondernemend Dalfsen heeft zin in deze vakantie: “Laten we er samen een paar heel gezellige dagen van maken!”

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.