Home / / Muziek maken in de vakantie

Muziek maken in de vakantie

OMMEN – Gedurende de hele zomervakantie is het mogelijk om kennis te maken met de verschillende instrumenten van muziekvereniging Crescendo Ommen. Denk aan klarinet, hobo, fagot, fluiten, slagwerk en diverse koperen blaasinstrumenten. Deelnemen kan op afspraak. Aanmelden is mogelijk via info@crescendo-ommen.nl. In verband met de richtlijnen van het RIVM kunnen er maximaal vier tot zes personen tegelijkertijd meedoen.

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 augustus een dubbele vlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.