Home / / LPO stuurt zonnige groet

LPO stuurt zonnige groet

OMMEN – Om de bewoners van de zorginstellingen en ouderen een hart onder de riem te steken na de moeilijke coronaperiode, stuurde de Lokale Partij Ommen (LPO) een zonnige groet via een ansichtkaart. Een kleine attentie voor inwoners die het de afgelopen tijd moeilijk hebben gehad. Fractievoorzitter Dick Remmers: “Nu de RIVM-regels zijn versoepeld kunnen de bewoners van de zorgcentra eindelijk weer bezoek ontvangen van hun dierbaren. Op dit moment behoort het zwaaien voor het raam en het beeldbellen gelukkig tot het verleden. Ook voor het personeel in de zorg waren het extra zware tijden, waarvoor ons diepe respect. Laten we de versoepeling vooral met elkaar proberen te behouden door voorzichtig te blijven.” De LPO wenst de bewoners een mooie zomer in goede gezondheid.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.