Home / Nieuws / Leden van voetbalclubs OZC en OVC’ 21 stemmen in met verdere verkenning van fusie

Leden van voetbalclubs OZC en OVC’ 21 stemmen in met verdere verkenning van fusie

OMMEN – De leden van zowel OZC als OVC’21 hebben ingestemd met een verdere verkenning voor een fusie van beide clubs. Bij OZC stemden 372 leden ‘voor’ en 31 ‘tegen’. Bij OVC’21 was men ook enthousiast: 203 leden stemden ‘voor’ en slechts 20 ‘tegen’.

Met deze uitkomst zetten de besturen van beide clubs zich in voor verdere verkenning van een fusie. De komende maanden wordt er verder gewerkt aan het plan. In december staat het onderwerp nogmaals op de agenda. Dan mogen de leden een definitief besluit nemen.

Lees ook

Snikhete onderhoudsdag USV

NIEUWLEUSEN – Nog in het schemerdonker waren de eersten er al om vijf uur ‘s …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.