Home / / Koninklijke Onderscheidingen officieel uitgereikt aan decorandi

Koninklijke Onderscheidingen officieel uitgereikt aan decorandi

DALFSEN – Op donderdag 2 en vrijdag 3 juli reikte burgemeester Van Lente de Koninklijke Onderscheidingen officieel uit aan de gedecoreerden. Op 24 april werden de decorandi al telefonisch verrast met het nieuws dat ze onderscheiden zijn vanwege hun bijzondere inzet. Nu de maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepeld, konden de onderscheidingen alsnog uitgereikt worden. Burgemeester Van Lente bezocht de decorandi in een kleine kring aanwezigen.

De gedecoreerden zijn: Carolina (Carolien) Prins-Lievers (67) Dalfsen, Maria Josephina (Marja) Rienties-Van der Vechte (68) Dalfsen, Alberta Jantina (Berta) Hartkamp-Hemstede (70) Dalfsen, Antonia Johanna Maria (Tonnie) Veltmaat-Kamphuis (76) Dalfsen, Botje (Bea) Snoeijer-De Vries (82) Dalfsen, Herman Baarslag (73) Dalfsen, Marten van Leussen (67) Dalfsen, Anne Siegersma (47) Dalfsen.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.