Home / / Koffie-ochtend voor partners van mensen met dementie

Koffie-ochtend voor partners van mensen met dementie

DALFSEN – Het mantelzorgteam van Saam Welzijn houdt op dinsdagochtend 4 augustus weer een koffieochtend voor partners van mensen met dementie. Om 10.00 uur staat de koffie klaar in het jongerencentrum van de Trefkoele+ (ingang bij de parkeerplaats) in Dalfsen. Aanmelden is – anders dan voorheen – noodzakelijk zodat de ruimte goed ingericht kan worden. De coronarichtlijnen opgesteld door het RIVM worden hierbij zorgvuldig opgevolgd. Neem voor meer informatie en/of opgave contact op met: Janny Velthuis (mantelzorgteam Saam Welzijn) j.velthuis@saamwelzijn.nl of: 06-11276383.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.