Home / / Inwoners Vilsteren en Dalfsen in de prijzen

Inwoners Vilsteren en Dalfsen in de prijzen

VILSTEREN/DALFSEN – Deelnemers van de Postcode Loterij in Dalfsen (postcode 7721) en in Vilsteren (7734) hebben 50 euro shoptegoed per lot gewonnen. Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: de Bakkers-, de Koffie-, de Lokaal Vers-, de IJs- en de Restaurant-cadeaukaart, de Nationale Horeca cadeaukaart, de HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd. De Postcode Loterij wil met deze winactie lokale ondernemers een hart onder de riem steken in tijden van de coronacrisis.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.