Home / / Indeling Dalfser amateurvoetbalclubs seizoen 2020/2021 bekend

Indeling Dalfser amateurvoetbalclubs seizoen 2020/2021 bekend

DALFSEN – Afgelopen week maakte de KNVB de indeling bekend voor onder andere de zes Dalfser amateur voetbalclubs. Voor ASC’62 verandert de indeling niet veel, zij blijven in de 2e klasse H Oost. S.V. Dalfsen en V.V. Lemelerveld verhuizen van de afdeling Noord naar de afdeling Oost. Nieuwleusen ontmoet weer vele oude bekenden in de zaterdag derde klasse Noord. USV zit wederom in de zondag 3e klasse Noord waar het ook enkele nieuwe tegenstanders. V.V. Hoonhorst blijft in de afdeling Oost en krijgt daar te maken met veel bekende tegenstanders.

De volledige indeling

Zaterdag 2e klasse H Oost: ASC’62- Be Quick ‘28 Zwolle – Be Quick Zutphen – Quick ’20 – de Esch – Enter Vooruit- Den Ham – Hulzense Boys – PH Almelo – Sparta Enschede – Vr. Boys – WVF – IJVV en ZAC. Zondag 1e klasse E Oost: Sv. Dalfsen – de Bataven (Gendt) – s.c. Bemmel – BVC ’21 ( Beek-Ubbergen) – Columbia ( Apeldoorn) – F.C.Winterswijk – Heino – RKHVV (Huissen) – Rohda Raalte – Stevo ( Geesteren) – Tubantia (Hengelo) – TVC ’21 (Tubbergen) – Voorwaarts – MASV in Arnhem. Zondag 2e klasse J Oost: vv Lemelerveld – ATC’65 – Achilles ’12 – Barbaros en BWO alle vier clubs uit Hengelo – Bon Boys ( Haaksbergen) – FC Suryoye Mediterraneo ( Enschede) – Eilermarkt – Grol ( Groenlo) – Neo ( Borne) – SDC ’12 ( Denekamp) – Schalkhaar – Vogido ( Enschede) – Wijhe ’92. Zondag 4e klasse G Oost: Hoonhorst – Broekland – Davo – S.V. Enter – Haarle – Heeten – Holten – Lettele – Nieuw Heeten – Raalte – Sportlust Vroomshoop – F.c. Ulu Spor – S.V. Zwolle. Zaterdag 3e klasse D Noord: Nieuwleusen – Avereest – BSVV – CSVC – Klazinaveen – Fit Boys – Hollandscheveld – Hoogeveen – s.c. Lutten – OZC -SCD’83 – SVN’69 – Vitesse ’63 en ZZVV. Derde klasse D Noord: USV treft een drietal andere tegenstanders: Sweel en Steenwijkerwold zijn gepromoveerd terwijl HODO is overgeplaatst vanuit een andere 3e klasse. De nieuwkomers nemen de plaats in van Pesse (promotie naar de 2e klasse) FC Assen (overgestapt naar zaterdag) en DIO Oosterwolde (opgegaan in fusie). De indeling voor USV is als volgt: Asser Boys, Dwingeloo, HODO (Hollandscheveld), LEO (Loon), Oldeholtpade, Oldemarkt, Olyphia (Noordwolde), Oranje Zwart (Wanneperveen), Ruinen, Steenwijk, Steenwijkerwold, Sweel (Zweeloo), Trinitas (Boijl) en USV. De competitie start in het weekeinde van 19/20 september. De drie weekeinde daarvoor staan de bekerrondes op het programma.

Tekst: Evert Jan Goos

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.