Home / / Gerrit Jan Hallink en Herman Bernard Wösten officieel benoemd in de graad van Lid in de Orde van Oranje Nassau

Gerrit Jan Hallink en Herman Bernard Wösten officieel benoemd in de graad van Lid in de Orde van Oranje Nassau

OMMEN – De twee inwoners de heer Gerrit Jan Hallink (1959) en de heer Herman Bernard Wösten (1939), uit respectievelijk Lemele en Ommen, die eerder dit jaar een Koninklijke Onderscheiding toegekend kregen, hebben afgelopen vrijdag hun lintje ontvangen. Burgemeester Vroomen had hen op 24 april al telefonisch op de hoogte gesteld, maar de coronamaatregelen lieten op dat ogenblik een officieel moment niet toe.

Foto: Dook van Gils

Op vrijdag 3 juli kon dit eindelijk wel. De heer Gerrit Jan Hallink en de heer Herman Bernard Wösten, beide benoemd in de graad van Lid in de Orde van Oranje Nassau namen de onderscheiding in ontvangst uit handen van de burgemeester.

 

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.