Home / tweetpost / Geen ‘Proef Dalfsen’ dit jaar

Geen ‘Proef Dalfsen’ dit jaar

DALFSEN – De activiteiten rondom ‘Proef Dalfsen’ gaan dit jaar niet door. Dat heeft het bestuur van Stichting Proef Dalfsen besloten. De activiteiten worden verplaatst naar volgend jaar. “Wij gaan ons richten op een prachtig evenement in 2021”, aldus voorzitter Wim Holsappel.

Foto: Proef Dalfsen 2019 (archief)

Dit jaar zou de kern van Dalfsen weer het middelpunt zijn. Geïnteresseerden konden langskomen bij bedrijven in de omgeving, traditioneel verbonden door een mooie fietsroute. Ook kasteel Rechteren zou haar deuren openen en er stond een Bierenfestival gepland op het Kerkplein. Al deze festiviteiten worden doorgeschoven naar 2021.

Lees ook

Snikhete onderhoudsdag USV

NIEUWLEUSEN – Nog in het schemerdonker waren de eersten er al om vijf uur ‘s …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.