Home / / GBS De Uitleg opent nieuwe bibliotheek op school

GBS De Uitleg opent nieuwe bibliotheek op school

DALFSEN – Op woensdag 1 juli opende GBS De Uitleg in Dalfsen de nieuwe schoolbibliotheek. De schoolbibliotheek is onderdeel van de bibliotheek op school; een landelijke aanpak voor het primair onderwijs, waarin bibliotheken en scholen structureel samenwerken aan taalontwikkeling, leesbevordering en digitale geletterdheid van kinderen.

Het doel is kinderen te stimuleren om meer te lezen op school en thuis. Met deze samenwerking zijn er negen basisscholen in de gemeente Dalfsen die zich een ‘De Bibliotheek op school-school’ mogen noemen.

Lees ook

Snikhete onderhoudsdag USV

NIEUWLEUSEN – Nog in het schemerdonker waren de eersten er al om vijf uur ‘s …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.