Home / / Foto-expositie in de vitrines van de Albert Heijn

Foto-expositie in de vitrines van de Albert Heijn

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De in Nieuwleusen wonende Joop Meijs houdt sinds dinsdag 14 juli een foto-expositie in de buitenvitrines van AH Dalfsen (Eshuisstraat).

Hij laat foto’s zien die hij in oktober/ november 2019 gemaakt heeft tijdens zijn vakantie in Argentinië en Chili. Joop en zijn vrouw Cock hebben in deze landen op verschillende plekken een rondreis gemaakt en zijn daarbij ook over de Andes getrokken. Met zijn foto’s toont Joop de afwisselende landschappen van deze – volgens hem – bijzonder mooie landen: bergen, gletsjers, woestijngebieden, enorme zoutvlaktes, uitgebreide steppes en watervallen. Joop fotografeert al meer dan veertien jaar en hij heeft in die jaren bij verschillende fotografen cursussen gevolgd. Naar natuur- en landschapsfotografie gaat nog steeds zijn voorkeur uit, al heeft macrofotografie ook zijn interesse. Verder zijn portret- en straatfotografie voor hem een welkome uitdaging en afwisseling.

Lees ook

Annelies Bakelaar draagt haar functie over

OMMEN – Na 10 jaar krijgt het CDA Ommen een andere fractievoorzitter in de Ommense …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.