Home / / Fietstochten weer van start in Nieuwleusen

Fietstochten weer van start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Na een noodgedwongen stop van de activiteiten van Saam Welzijn komt alles weer langzaam op gang. Zo starten de maandelijkse fietstochten vanuit Nieuwleusen weer, met de eerste op woensdag 8 juli om 13.30 uur vanaf de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen.

Er is een route uitgezet met een lengte van 30 – 35 km in de omgeving van Nieuwleusen. Halverwege is er een koffie-/theepauze bij de nieuwe Koesafariboerderij bij Erve Dunnewind in Varsen. Voor en tijdens de tocht worden de voorwaarden en richtlijnen van de Nederlandse Toer- en Fiets Unie (NTFU) in acht genomen.

Er kunnen maximaal vijftien mensen deelnemen. Er zijn vijf begeleiders die ieder met drie deelnemers de tocht fietsen. Verder is het belangrijk dat de deelnemers gezond zijn. Voor aanvang van de tocht voert een medewerker van Saam Welzijn een gezondheidscheck uit. Deelnemen kan met zowel een gewone als met een elektrische fiets. Er zijn geen kosten aan de fietstocht verbonden, echter de koffie/thee en/of gebak zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is noodzakelijk via info@saamwelzijn.nl of 0529-793012.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.