Home / / Expeditie Oost komt naar de camping

Expeditie Oost komt naar de camping

REGIO – Het team van Expeditie Oost bezoekt tot en met 28 augustus elke week een camping in Overijssel. De programmamakers zijn op zoek naar verhalen, doen mee met allerlei activiteiten én dompelen zich onder in de sfeer van de camping. Nu vele Nederlanders dit jaar vakantie in eigen land vieren, zijn de campings immers vast gezellig vol. Campinggasten die vinden dat Team Expeditie Oost een bezoek moet brengen aan hun camping, kunnen zich aanmelden via via expeditieoost@rtvoost.nl. RTV Oost zendt elke zondag een nieuwe aflevering uit van Expeditie Oost op de camping. Eerst om 17.10 uur op TV Oost en om 19.00 uur online via het RTV Oost Youtube-kanaal. Verder worden doordeweeks verschillende bijdragen geplaatst op het Facebook kanaal van RTV Oost en Expeditie Oost en zijn flitsen te horen op Radio Oost. Elke vrijdagmiddag wordt er live campingradio vanaf de desbetreffende camping gemaakt. Met de expeditieleden als sidekicks en inmiddels ervaringsdeskundigen op het gebied van de sfeer die de camping uitstraalt. De campinggasten komen aan het woord terwijl lokale artiesten zorgen voor zomerse muziek.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.