Home / tweetpost / Energy Ommen sluit seizoen af met waterballet

Energy Ommen sluit seizoen af met waterballet

OMMEN – Gymnastiekvereniging Energy Ommen heeft het seizoen afgesloten met een groots waterspektakel. De gymnasten kwamen bijeen op het oude voetbalveld van OZC, achter kringloopwinkel Noggus&Noggus grenzend aan woonwijk De Strangen. De brandweer was ook uitgenodigd met het waterkanon en ja, kinderen en water, succes verzekerd. Spuiten maar!

Het werd een prachtige seizoenafsluiter voor de aanwezige jongens en meisjes, die pas onlangs in de buitenlucht de training konden hervatten. Vanwege het coronavirus mocht niet worden getraind in de sporthal. Nu is het vakantie en hopelijk kan er na de zomerse onderbreking weer volop geoefend worden in thuisbasis De Slaghen.

Lees ook

Snikhete onderhoudsdag USV

NIEUWLEUSEN – Nog in het schemerdonker waren de eersten er al om vijf uur ‘s …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.