Home / / e-BATTLE: Ommer leerlingen in de strijd tegen energieverspilling

e-BATTLE: Ommer leerlingen in de strijd tegen energieverspilling

OMMEN – In het educatieve project de e-BATTLE gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan tegen energieverspilling. Gewapend met een zelfopgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie. Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst. Gaan leerlingen uit Ommen de strijd aan?

In de e-BATTLE gaan de scholen niet alleen de strijd aan tegen energieverspilling, maar ook met elkaar. Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring, en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd.

Aanmelden of meer informatie

Scholen uit Ommen kunnen zich aanmelden door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen: jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl of via: 06 498 767 98. Er is plek voor vijftien scholen. 06 498 767 98.

www.nmeoverijssel.nl/e-battle/

Winnaars e-BATTLE 2019: de Cazemierschool uit Dalfsen

Lees ook

Geen geld naar Overijsselse theatergroepen: “Onbegrijpelijk, onaanvaardbaar en volkomen krom!”

REGIO – “Onbegrijpelijk, onaanvaardbaar en volkomen krom”. Zo bestempelen SP, PvdA en CDA het voornemen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.