Home / / Clubhuis en terras S.V. Nieuwleusen open op zaterdag 4 juli

Clubhuis en terras S.V. Nieuwleusen open op zaterdag 4 juli

NIEUWLEUSEN – Vanaf 1 juli mogen sportkantines weer open. Dit geldt ook voor S.V. Nieuwleusen. Iedereen kan elkaar ontmoeten op zaterdag 4 juli om het seizoen toch nog op een waardige manier af te sluiten. Het terras is ruimer opgezet en er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Het clubhuis/terras is geopend van 14.30 tot 18.30 uur.

Bezichtiging kleedkamers

Vrijwilligers zijn de afgelopen drie maanden druk bezig geweest met het schilderen van de kleedkamers in de clubkleuren. S.V. Nieuwleusen is trots op het resultaat. Op 4 juli is er dan ook vanaf 14.30 uur de gelegenheid om de opgeknapte kleedkamers te bezichtigen.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.