Home / / Bekerindeling voetbalclubs

Bekerindeling voetbalclubs

DALFSEN – Na de competitie-indeling maakte afgelopen weekeinde de KNVB ook de indeling bekend voor de voorrondes van het amateurvoetbal bekertoernooi. In groep 9 is ASC’62 ingedeeld bij Dos’37, Suryoye Mediterraneo (Enschede) en VIOD (Doetinchem). In groep 6 speelt S.V. Dalfsen tegen BWO (Hengelo), Enter Vooruit en het Zwolse SVI. Sportvereniging Lemelerveld is ingedeeld bij KHC, Veensche Boys en het Zwolse ZAC. Hoonhorst neemt het op tegen Mariënheem, Victoria Boys (Apeldoorn) en Wesepe. S.V. Nieuwleusen ontmoet ’s-Heerenbroek en Swift. De andere club uit Nieuwleusen USV is ingedeeld in een poule met Balkbrug (4e klasse), Raalte (4e klasse) en Vilsteren (5e klasse). Alleen de winnaar plaatst zich voor de volgende ronde. De wedstrijden worden gespeeld in de weekenden van 29/30 augustus, 5/6 september en op 12/13 september. Het wedstrijdschema wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Om het spel niet te vaak stil te laten liggen, heeft de KNVB besloten dat op drie momenten per wedstrijd maximum vijf spelers gewisseld mogen worden.

Tekst: Evert Jan Goos

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.